Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

E3: EA Lanceert Origin

Afgelopen vrijdag wisten we je al te vertellen dat EA met een concurrerende dienst voor Steam zou komen onder de naam Origin. Sinds gisteravond staat de site van Origin online en is het mogelijk om de Origin client (een soort iTunes) te downloaden.

Wanneer je de Origin client hebt geïnstalleerd, kan je inloggen met je EA account. EA zal je daarna wat vragen stellen om de account bij te werken. Origin bevat meteen al 150 titels die je naar je PC kan downloaden. Het is ook mogelijk om de nieuwste EA games te reserveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.