GadgetGear.nl

Twitter Dominant Tijdens Koninginnedag

Koninginnedag zit er weer op, net als mijn kater. Wat was het weer een feest en wat was mobiel internet toch populair. Vodafone stuurde vandaag een overzicht van het mobiele internetgebruik tijdens Koninginnedag en daaruit bleek dat de meeste mobiele gebruikers van een sociaal netwerk, voor Twitter kozen.

In vergelijking tot Koninginnedag 2010, is het gebruik van mobiel internet met 300% gestegen. Met 1.8 miljoen unieke bezoekers was Twitter het populairste sociale netwerk gevolgd door Facebook (1.5 miljoen) en Hyves (1.4 miljoen). Naast het plaatsen van berichtjes, foto’s en video’s, waren veel gebruikers ook het weer in de gaten aan het houden. Websites als Buitenradar en Weeronline ontvingen 20 keer meer bezoekers als op een normale dag.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten