Koninginnedag zit er weer op, net als mijn kater. Wat was het weer een feest en wat was mobiel internet toch populair. Vodafone stuurde vandaag een overzicht van het mobiele internetgebruik tijdens Koninginnedag en daaruit bleek dat de meeste mobiele gebruikers van een sociaal netwerk, voor Twitter kozen.

In vergelijking tot Koninginnedag 2010, is het gebruik van mobiel internet met 300% gestegen. Met 1.8 miljoen unieke bezoekers was Twitter het populairste sociale netwerk gevolgd door Facebook (1.5 miljoen) en Hyves (1.4 miljoen). Naast het plaatsen van berichtjes, foto’s en video’s, waren veel gebruikers ook het weer in de gaten aan het houden. Websites als Buitenradar en Weeronline ontvingen 20 keer meer bezoekers als op een normale dag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.