Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Sticky Wint AppCircus (iPhone)

Gisteren vond in de Machinist in Rotterdam de eerste Nederlandse editie van het AppCircus plaats. Tijdens de avond mochten de genomineerde ontwikkelaars hun apps aan de jury presenteren, waarna de jury de beste app van Nederland heeft gekozen. Deze eer viel aan Sticky van het Nederlandse Gamistry.

Sticky is een slimme mix van succesvolle games als Gish, World of Goo en het welbekende Angry Birds. In Sticky ben je een slijmbal die door vele levels gekatapulteerd moet worden om alle vijanden te verslaan. Een waanzinnig leuk concept waarvan je de video hieronder ziet.

De jury gaf ook een eervolle vermelding voor Mary and her Lamb. Ook deze Nederlandse app wist de aandacht van de juryleden te trekken. De jury vond het concept zeer interessant, maar het project was duidelijk nog niet af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.