Sony Ericsson heeft twee nieuwe Android smartphones aangekondigd. De Xperia Mini en Xperia Mini Pro. Beide smartphones krijgen Facebook Inside mee. Met Facebook Inside versmelt de Xperia Interface deels met het Facebook netwerk waardoor het delen van content en het plaatsen van likes makkelijker moet worden.

Xperia Mini

Zowel de Xperia Mini als de Xperia Mini Pro beschikken over een drie inch Bravia Display van Sony en kunnen 720p HD opnamen schieten. De telefoons beschikken over een 1Ghz Qualcomm CPU en draaien op Android 2.3. De Xperia Mini wordt verkocht in het zwart, wit, roze en blauw.

Xperia Mini Pro

Wat de Xperia Mini Pro een echte Pro maakt is het uitschuifbare qwerty toetsenbord. Een slimme zet van Sony Ericsson gezien er een gebrek is aan goede toestellen met een compleet toetsenbord. Naast het toetsenbord installeert Sony Ericsson ook Office Suite en McAfee antivirus software op de Xperia Mini. De Xperia Mini Pro is verkrijgbaar in het zwart, wit, roze en turquoise.

Facebook Inside

Onder het motto Facebook Inside integreert Sony Ericsson het sociale netwerk dieper in de grafische schil die het bedrijf over het Android OS heen legt. Zo zijn Facebook functies direct toegankelijk vanuit de fotogalerij, muziekspeler, telefoonboek en agenda. Zo kan je bijvoorbeeld een muziek track die je aan het luisteren bent meteen doorsturen naar je prikbord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.