Review: Targus Zierra PlayBook Hoes

Afgelopen donderdag hadden we niet alleen de Blackberry Playbook een uurtje in handen, maar ook de Targus Zierra Leather Portfolio, een zeer luxe beschermhoes voor de Playbook. We hebben daarmee ook meteen een primeur te pakken, want het Nederlandse kantoor van Targus had de Zierra nog maar net uitgepakt.

Uiterlijk

De Targus Zierra is grotendeels in zwart leer uitgevoerd met een rode suède afwerking waar de hoes het scherm raakt. Diezelfde rode tint komt terug in de draad die Targus voor de sticksels gebruikt. Hij heeft dus een zeer luxe uitstraling. Aan de achterkant zit een metalen ring. Die zorgt ervoor dat je met de camera van de PlayBook foto’s kan blijven maken.

Vakjes, Vakjes, Vakjes

Gelukkig is het de PlayBook niet het enige dat je in de Zierra kwijt kan. De map heeft ook ruimte voor een ID kaart, pasjes, visitekaartjes en een pen of Stylus. In één van de vakjes zit ook een leren ‘pad’ waarmee je vieze vingers van het PlayBook scherm af kan vegen.

De Standaard

Als we het over handig hebben, beperkt de Zierra zich niet tot de vakjes voor de diverse pasjes. De map kan namelijk ook gebruikt worden als standaard voor de PlayBook. Lekker typen is het niet, maar het is wel ideaal wanneer je films kijkt o.i.d.

Conclusie

Het is lastig om heel veel over een hoes voor de PlayBook te vertellen, hoewel deze hoes wel om aandacht schreeuwt. Hij is versassend compleet en de afwerking geeft een enorm gevoel van luxe. De PlayBook past niet meer in de zak wanneer hij in de Zierra zit, maar daar krijg je wel gebruiksgemak voor terug. Zeker een aanrader voor de zakelijke gebruiker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram