Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

PSN’s Welcome Back Games

Sony is nog steeds druk bezig met het herstellen van het PSN netwerk en daar zullen ze ook nog wel even druk mee blijven. Ondertussen weten we al welke games Sony voor de Playstation 3 en PSP zal gaan weggeven, ook bekend als de “Sorry Games”. Ook krijg je van ons meer details over het 30-dagen gratis Playstation+ aanbod.

Playstation 3 eigenaren mogen twee titels kiezen uit de volgende games;

  • LittleBigPlanet
  • InFamous
  • Wipeout HD Fury
  • Ratchet & Clank: Quest for Booty
  • Dead Nation

PSP eigenaren mogen twee titels kiezen uit;

  • LittleBigPlanet
  • Modnations Racers Mini
  • Pursuit Force
  • Killzone Liberation

Dat moet dus niet al te moeilijk zijn. Ondertussen krijg je ook, als je geen Playstation+ abonnee bent, 30 dagen gratis Playstation+ lidmaatschap. Bestaande abonnees krijgen een verlenging van 60 dagen. Let wel, de games die je op Playstation+ gratis krijgt, zijn alleen gratis gedurende het lidmaatschap. Daarna verlopen ze. Wel is het mogelijk om games met korting aan te schaffen en die blijven jouw eigendom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.