Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

PSN Wederom Down Wegens Veiligheid

Terwijl PSN slechts gedeeltelijk online was, heeft Sony vandaag moeten besluiten om de PSN website opnieuw offline te halen. Dit omdat gebruikers wederom een groot probleem in de beveiliging hadden gevonden. Het was namelijk mogelijk om het wachtwoord van gebruikers te veranderen op basis van hun geboortedatum.

Hoewel het erg lastig (maar niet onmogelijk) is om de geboortedatum bij een gamer te achterhalen, is dat minder lastig voor de PSN hackers. Al deze data staat namelijk in de database die ze leeggetrokken hadden. Wanneer PSN weer online is, weet niemand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.