Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

PSN Langer Offline

Inmiddels is er een week voorbij en blijkt Sony de belofte om PSN en Qriocity weer (gedeeltelijk) online te brengen niet heeft weten waar te maken. Dit heeft waarschijnlijk te maken met een tweede hack op de database van Sony Online Entertainment waarbij weer persoonsgegevens van vele duizenden gebruikers op straat belanden.

Sony heeft inmiddels aangekondigd dat het alle gamers zal verzekeren tegen identiteitsfraude. In Amerika heeft Sony daar al een deal voor gesloten waarbij de verzekering schades tot $1.000.000 zal dekken. In Europa moet Sony per land afspraken maken waardoor het allemaal wat langer gaat duren.

Inmiddels weten we ook al wat meer over de tegemoedkoming van Sony. Eerder konden we al vertellen dat gamers een maand lang Playstation+ lidmaatschap intvangen. Nu blijkt dat je uit twee gratis games voor de Playstation 3 en de PSP kan kiezen. Sony maakt hiervoor wel een pre-selectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.