Na de hack afgelopen weeek heeft Sony aangegeven dat PSN de komende week weer online zal gaan. Omdat de hackers onder anderen toegang tot de ongecodeerde wachtwoorden hadden, zal je bij het inloggen op PSN eerst het oude wachtwoorde moeten wijzigen voor je verder kan.Omdat Sony ook snapt dat ze een flinke blunder hebben begaan, zal het bedrijf de gebruikers tegemoetkomen. Alle gebruikers krijgen 30 dagen gratis Playstation+ waarmee je onder anderen een aantal gratis games en andere content naar binnen kan slepen.

Om te voorkomen dat hackers op dezelfde manier toegang tot gebruikersinformatie krijgen begint Sony ook met de uitrol van een nieuwe patch voor de firmware van de Playstation 3. Verder zijn er extra firewalls en andere systemen die indringers moeten tegenhouden of in ieder geval op tijd identificeren. Ook zal het bedrijf nieuw personeel inhuren dat hier specifiek mee bezig zal zijn.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.