Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

PSN Deze Week Hersteld

Goed nieuws voor Playstation gamers. Sony heeft aangekondigd dat PSN deze week weer volledig online zal zijn. Als Sony het inderdaad voor elkaar krijgt, heeft het bedrijf de deadline die het zelf stelde bijna behaald. In eerste instantie zou het Playstation Network vandaag al online zijn.

Hoewel dezen van PSN eerder online zijn geweest (met name het multiplayer netwerk), was het met name wachten op de winkel van het netwerk. Dit is het deel dat het zwaarst getroffen was door de hackers en wat ook het best beveiligd moet worden.

Hoewel we aan de ene kant kunnen klagen over de lange duur van de hersteloperatie, is het goed om te zien dat het bedrijf zeer serieus met de problemen om gaat. Het zou immers een grote klap zijn als hackers voor een tweede keer toegang tot de database van PSN krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.