Ook Philips maakt een Robotstofzuiger

Na de CleanMate een Roomba komt ook Philips met een robot stofzuiger en wel de HomeRun en dat is een goed idee voor deze lente. De vrouwen willen immers het huis schoon en wij mannen willen in ieder geval geen aandacht aan het stofzuigen hoeven te geven.

De Philips HomeRun brengt zelf de verdieping in kaart en zal daar rustig doorheen navigeren om zo de verdieping stofvrij te maken. Inderdaad, trap op gaat nog niet (trap af wel naar het schijnt). De HomeRun beschikt ook over sensoren om te voorkomen dat hij tegen de meubels stoot. Qua zuigkracht is hij effectief op tapijten en kleden tot 2CM dik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.