Vanaf 20 mei zal Nintendo de prijzen van de Sports Resort Pack en diverse games een flink stuk omlaag gooien. De timing van deze stap is niet vreemd gezien het bedrijf deze zomer tijdens de E3, de opvolger van de Wii zal presenteren. De opvolger heeft als werknaam ‘Cafe’ meegekregen.

Op 20 mei zal Nintendo de games Wii Sports, WarioWare: Smooth Moves, Mario Strikers Charged Football en Animal Crossing: Let’s Go To The City voor een gereduceerde prijs als Nintendo Selects reeks uitbrengen.

Ook zal Nintendo een nieuwe Wii bundel op de markt brengen en wel met Mario Kart. Dit pakket bevat Mario Kart, een Wii Wheel, Wiimote en Nunchuck naast een witte Wii.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.