In de duurdere Sony TV’s is het al te vinden, Skype ondersteuning via een externe camera. Panasonic en Logitech vonden dit een goed idee en zijn ook aan de slag gegaan. Naast Panasonic zelf brengt ook Logitech een speciale webcam op de markt die naadloos op de Panasonic Vierra TV’s van modeljaar 20111 moeten aansluiten.

De Logitech camera is in staat om beelden op HD 702p te filmen en beschikt over een Carl Zeiss groothoeklens. Geluid is voor Skype gesprekken ook van groot belang. Logitech heeft de webcam dan ook uitgerust met twee microfoons om zo ruis en echo’s te onderdrukken. De camera zal rond de $150 gaan kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.