Hoewel eigenaren van populaire smartphones als de iPhone niks te klagen hebben over de verkrijgbaarheid van standaards en docks, laat het aanbod voor andere telefoons vaak nog te wensen over. NewPCGadgets heeft een slimme en zeer simpele oplossing ontworpen onder de naam Kickstand.

De Kickstand is een mini standaard dat je onderop de telefoon plakt. Mooi is hij niet, maar wel enorm praktisch. Met de kickstand kan je de telefoon zowel staand, als liggend iets achterover laten hellen waardoor je perfect zicht op het scherm hebt. Goedkoop is hij ook. In Amerika kost hij nog geen vijf dollar. Wanneer we hem hier zien is helaas nog de vraag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.