Arjan Olsder
Arjan Olsder

De JBL OnBeat, voor iPhone en iPad

We zijn er een beetje laat mee, maar onlangs lanceerde JBL de OnBeat. Hoewel het bedrijf wel vaker speakerdocks in de markt zet, is dit één van de weinigen die met zowel de iPhone/iPod Touch als de iPad gebruikt kan worden. Dat is goed nieuws voor iPad eigenaren, want het aantal kwalitatief goede iPad speakerdocks valt nog een beetje tegen.

Geluid is voor JBL enorm belangrijk. Het bedrijf makte daarom de OnBeat app die je gratis kan downloaden. Door de app te gebruiken krijg je een betere geluidservaring en kan je van de afstandsbediening gebruik maken.

Wanneer je jouw iDevice in de speakerdock zet, zal de speakerdock deze meteen opladen. Een must voor iPhone gebruikers. Eventueel is het ook mogelijk om videobeelden van de iPad of iPhone naar de TV te sturen. Hiervoor gebruikt JBL een composiet verbinding. Een beetje jammer omdat veel van de beeldkwaliteit daarmee verloren gaat (doe het dan niet).

Net als de iPhone en iPad, produceert JBL de OnBeat in het wit en in het zwart. De JBL OnBeat kost €179,- en won eerder al een Plus X Award.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.