Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

AppEvent: Triple Dutch (iPhone)

Triple Dutch is een typisch spel waarin alle vooroordelen over Hollanders nog eens lekker bevestigd worden. Tulpen, klompen, molens, kaas en natuurlijk onze kaasmeisjes. We zien ze allemaal terug in deze collectie van drie iPhone puzzelgames. Tripple Dutch is afkomstig van de Nederlandse games studio BdR Games.

In totaal heeft de studio 85 verschillende puzzels in deze game gestopt die je in een normale of extra moeilijke modus kan spelen. Daarnaast bevat de game ook een editor waarmee je zelf puzzels bij kan maken. Triple Dutch is vandaag gratis in de App Store.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.