Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

AppEvent: SalaryBook (iPhone)

Vandaag heeft het AppEvent een handige tool voor freelancers, zzpers en werknemers die hun uren moeten declareren. Deze app heet SalaryBook en helpt bij het exact bijhouden van declarabele en non-declarabele uren op de iPhone. Door daar een uurtarief aan te koppelen, kan de app van AppSequence je ook nog eens vertellen wat je verdient hebt.

SalaryBook bevat allerlei handige overzichten. Zo kan je bekijken wat je sinds een bepaald moment of over een bepaalde periode verdient hebt. Ook is het mogelijk om inkomsten in verschillende valuta bij te houden. Iets dat met name internationale freelancers interessant zullen vinden.

Eén reactie

  1. SalaryBook is best wel een handige app, zeker omdat je je gewerkte uren en wat je verdient hebt kunt doormailen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.