Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

AppEvent: Funnel (iPhone)

Funnel is een typische app voor de nieuwsjunks. In deze dagen kan je het nieuws op duizenden websites lezen, maar duidelijk schiften wat het belangrijkste is, kan lastig zijn. De app Funnel van NJ helpt je hierbij door het belangrijkste nieuws het meeste ruimte op de voorpagina te geven. Hoe kleiner de ruimte, hoe minder belangrijk het nieuws.

Funnel verzamelt nieuws uit 8 landen, waar je op kan selecteren om het nieuws in jouw eigen taal te lezen. Daarnaast is het mogelijk om nieuws per categorie te lezen en eventueel via Twitter of andere diensten te delen. De app is vandaag gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.