Logo GadgetGear.nl
Foto van Arjan Olsder
Arjan Olsder

Sony Toont Playstation Tablets S1 en S2

Sony heeft vandaag haar eerste twee Android 3.0 tablets getoond. Beide tablets ondersteunen Playstation Suite en zouden daarom ook wel Playstation Tablets genoemd kunnen worden. Sony wilt de tablets in de herfst uitbrengen in de hoop de concurrentie met de iPad 2 aan te kunnen gaan.

Sony S1

De Sony S1 beschikt over een onbekende Nvidia Tegra-2 processor. Gezien de trend gaan we er vanuit dat dit een 1.2Ghz dual-core model zal zijn. Hij krijgt een 9.4 inch touchscreen mee en draait op Android 3.0. Het tablet zal Playstation Suite (games) en Qriocity (muziek) ondersteunen.

Sony S2

De S2 is een opvallende verschijning. Dit tablet werkt met twee 5.5 inch touchscreens en is als een boek vormgegeven. De hardware zal verder weinig afwijken en ook deze zal gebruik maken van Playstation Suite en Qriocity. We vragen ons wel af hoe het gamen op de S2 zal bevallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.