Nintendo: Nieuwe Wii op de E3

Nintendo heeft eindelijk bevestigd dat het bedrijf met een opvolger voor de Wii zal komen. De nieuwe Wii zal mogelijk anders gaan heten. Nintendo zal tijdens de E3 in Juni de nieuwe Wii aankondigen en dan ook meteen alle specificaties vrijgeven. Wat we al wel weten is dat hij in 2012 uit zal komen.

Het geruchtencircuit draait natuurlijk al op volle toeren en daaruit maken we op dat de nieuwe Wii mogelijk over een IBM PowerPC chipset zal beschikken met drie cores. De grafische kaart zou van AMD komen. Nintendo haalde al vaker de grafische hardware bij AMD vandaan. Met deze combinatie zal het voor ontwikkelaars makkelijk zijn om PC en Xbox 360 titels op de nieuwe Wii uit te brengen.

De nieuwe Wii kan (natuurlijk) fullHD beelden weergeven, in 3D.

Via.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram