Nieuwe Gaming Headsets van Plantronics

Hoewel wij Plantronics met name van de mobiele headsets kennen, heeft het bedrijf vandaag nieuwe headsets speciaal voor gamers aangekondigd. Het gaat hierbij zowel om draadloze headsets voor de casual gamer als bedrade headsets voor de pro gamer waarbij snelheid van groots belang is. De headsets zijn geschikt voor Xbox 360 en Playstation 3.

GameCom X95 (Xbox 360)

De GameCom X95 is een draadloze stereo headset met 40mm drivers voor een vol geluid. De oren worden volledig afgesloten en met een afstandsbediening op de koptelefoon zelf is het volume bij te stellen. De microfoon kan op worden geklapt om beschadiging te voorkomen. Op een enkele set batterijen gaat de headset ongeveer 20 uur mee. De X95 gaat €99,99 kosten.

GameCom X40 (Xbox 360)

De GameCom X40 is vergelijkbaar met de X95, maar lijkt een slag kleiner te zijn en is draadgebonden. Je sluit de X40 dus aan op de Xbox 360 controller. Ook deze koptelefoon bevat alle bedieningsknoppen die je nodig hebt. De X40 gaat €59,99 kosten.

GameCom P90

De GameCom P90 is een bluetooth headset voor de Playstation 3. Naast een verbinding met de Playstation 3, is het ook mogelijk om de headset met een mobiele telefoon te verbinden waardoor het onnodig is om voor beiden een losse headset aan te schaffen. Ook deze headset bevat diverse bedieningsknoppen. De P90 gaat €29,99 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.