In November vertelden we al dat Hasbro druk bezig was om een viewmaster voor de iPhone te bouwen. Het voordeel van een viewmaster is dat het mogelijk is voor app ontwikkelaars om ook voor de iPhone 3D apps te bouwen. Gamen is ook mogelijk, maar lijkt ons een stuk lastiger omdat je het scherm niet aan kan raken.

Hasbro brengt de My3D in het zwart en wit uit. Wanneer je hem koopt, krijg je houders voor diverse generaties iPhone en iPod Touch. Komende maand zijn all 7 apps en games gratis te downloaden. Wanneer je ze wilt gebruiken moet je echter wel het serienummer van de My3D invoeren.

De My3D viewer wordt momenteel alleen in Amerika verkocht, maar is met een prijskaartje van $35 wel lekker goedkoop. Wil je hem importeren, denk er wel aan dat de apps voor deze viewmaster alleen in de Amerikaanse app store staan. Je moet daar dus een speciale account voor aanmaken en mogelijk ook iTunes credits voor importeren gezien een Nederlandse creditcard niet geaccepteerd zal worden.

Hasbro’s iPhone Viewmaster nu Realiteit

In November vertelden we al dat Hasbro druk bezig was om een viewmaster voor de iPhone te bouwen. Het voordeel van een viewmaster is dat het mogelijk is voor app ontwikkelaars om ook voor de iPhone 3D apps te bouwen. Gamen is ook mogelijk, maar lijkt ons een stuk lastiger omdat je het scherm niet aan kan raken.

Hasbro brengt de My3D in het zwart en wit uit. Wanneer je hem koopt, krijg je houders voor diverse generaties iPhone en iPod Touch. Komende maand zijn all 7 apps en games gratis te downloaden. Wanneer je ze wilt gebruiken moet je echter wel het serienummer van de My3D invoeren.

De My3D viewer wordt momenteel alleen in Amerika verkocht, maar is met een prijskaartje van $35 wel lekker goedkoop. Wil je hem importeren, denk er wel aan dat de apps voor deze viewmaster alleen in de Amerikaanse app store staan. Je moet daar dus een speciale account voor aanmaken en mogelijk ook iTunes credits voor importeren gezien een Nederlandse creditcard niet geaccepteerd zal worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.