Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

HandyGames Lanceert 2 Nieuwe Xperia Play Games

HandyGames heeft aangekondigd dat de uitgever twee nieuwe titels aan het Xperia Play assortiment heeft toegevoegd. Het gaat om de sci-fi RPG Cyberlords en het puzzelspel Aporkalypse. Deze twee titels complimenteren drie eerdere titels voor Sony Ericsson’s nieuwe Android smartphone.

Hoewel de games zelf al eerder op een aantal telefoons waren verschenen, bevatten de nieuwe versies ondersteuning voor de game controls van de Xperia Play. Alle titels van HandyGames zijn in een betaalde en gratis versie te spelen. Het nadeel van de gratis versies is de aanwezigheid van reclame.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.