Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Google Brengt Google Docs App Uit (Android)

Android groeit hard, maar de zakelijke markt loopt nog met Windows Mobile en met iPhones rond. Één van de belangrijke redenen kan het ontbreken van office apps zijn. Natuurlijk zijn er diverse studio’s die apps als ‘QuickOffice’ aanbieden, maar niks is mooier dan het origineel. Voor Google heet dat origineel ‘Google Docs’.

Google Docs is volledig geïntegreerd voor echte Google Docs documenten, maar voor Office bestanden heeft Google momenteel alleen een viewer. Opvallend omdat de online versie van Google Docs al wel met Microsoft documenten om kan gaan. We gaan er dus stilletjes vanuit dat Google hier snel een update voor uit zal brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.