Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Efteling Lanceert Gratis Game Raveleijn (PC)

Afgelopen maand lanceerde het grootste sprookjesbos van Nederland het nieuwe ‘stad’ Raveleijn. Naast dat de opening groots werd gevierd met onder anderen een TV serie op RTL4, heeft de Efteling nu ook een grote, gratis, online game gelanceerd. De game Raveleijn is gericht op kinderen vanaf 8 jaar.

Raveleijn is duidelijk een groot project van de Efteling. In Februari startte het park met een kinderserie op RTL4 terwijl Paul van Loon het boek over de kinderen van Raveleijn in Maart lanceerde. Begin April ging de Raveleijn stad in de Efteling open en nu, is er de online game.

In de online game worden kinderen ruiter met als doel om zelf de vijanden van Raveleijn te verslaan. Ze krijgen een online training en kiezen hun karakters voordat ze ten strijde trekken. De game is gemaakt in Flash (werkt dus niet op de iPad).

21 reacties

  1. beste, het spel was te oud geworden en is door het team van de game online gehaald
   mede door de vele bugs in het spel. Je kan het dus hoe jammer dat het ook is helaas niet meer downloaden, kopen of spelen. Ik ben zelf ook al jaren op zoek naar een optie om het spel toch nog te kunnen spelen.

 1. allemaal zeggen dat het een leuke game maar spelen lukt mu niet kan iemand helpen ik denk dat we allemaal het zelfde probleem hebben

 2. Hoi Olaf!

  Voor jou en de andere die hier iets voer vroegen, De game is in 2017 offline gehaald wegens omstandigheden. De game werkte niet zo goed meer.

  Groetjes, Anna!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.