Skullcandy Gaat Klassiek met de Aviator

Skullcandy kennen we met name van de kleurrijke koptelefoons die bij de Free Record Store en diverse andere trendy zaken zien hangen. Met de Aviator zet het bedrijf wederom een zeer opvallende koptelefoon op de markt al mag gezegd worden dat deze een meer klassieke uitstraling heeft dan de andere modellen.

Ondanks deze klassieke uitstraling is het opvallend dat de koptelefoon toch uit de hip-hop scene lijkt voort te komen. Skullcandy is voor de ontwikkeling van de Aviator namelijk een samenwerking met Jay-Z’s Roc Nation aangegaan. In die samenwerking is Roc Nation niet alleen betrokken geweest bij het ontwerp van het uiterlijk van de koptelefoon, maar ook bij de kwaliteit van het geluid. Je mag dus een strakke bas verwachten.

Voor het geluid heeft Skullcandy de koptelefoons uitgerust met 40mm Mylar Neodymium drivers. Neodymium drivers worden in de meeste koptelefoons van hogere kwaliteit verwerkt. Het bereik van de koptelefoon is met 20-20Khz erg netjes te noemen.

De Aviator komt in drie kleuren op de markt. In het wit, zwart en klassiek bruin. De oorschelpen van de bruine en zwarte modellen zijn doorzichtig waardoor je de speakers kan zien zitten. De kabels zijn met een nylon buitenlaat afgewerkt waardoor deze niet snel in de knoop zullen raken. De koptelefoonplug (3.5mm) bevat een bladgoud coating. De afwerking van het frame komt verder overeen met dat van de Aviator zonnebrillen. De Aviator zal rond de €199,99 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.