Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Playstation Move Heroes, Alle Helden in één Game

Ieder platform kent zijn eigen helden en iedere gamer heeft zijn eigen favoriet. Dat maakt het alleen maar leuker wanneer games verschijnen waarin al die helden met elkaar een nieuw avontuur aan gaan. Playstation Move Heroes is zo’n game.

In de nieuwe Playstation Move titel gaan Ratchet & Clank, Sly Cooper & Bentley en Jak & Daxter aan de slag om het universum te redden in een bonte verzameling van 50 minigames die je met twee personen kan spelen. De game is los to koop of als onderdeel van het nieuwe Move Starterpack.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.