Plantronics Vernieuwt de Voyager Pro

Plantronics heeft vandaag de Voyager Pro UC aangekondigd. Deze headset is een verbeterde versie van de Voyager Pro+ die we onlangs bespraken en waar we kwalitatief zeer tevreden over waren. De Voyager Pro UC bevat onder anderen een aantal interessante sensoren.

Deze sensoren noemt Plantronics smartsensors en zijn bedoelt om te weten of de headset daarwerkelijk aan het oor hangt of maar gewoon ergens doelloos ligt. Wanneer je de headset niet draagt zal een telefoongesprek dus gewoon op de telefoon te horen zijn in plaats van op de headset. Ook bij gebruik van bijvoorbeeld Skype zal de Skype software zelf aangeven of je wel of niet een gesprek aan kan nemen.

Verder beschikt de Voyager Pro UC over alle functies van haar voorganger. De Voyager Pro UC zal ongeveer €149,- gaan kosten en is deze maand al verkrijgbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram