Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Logitech Lanceert Squeezebox App (Android)

Logitech’s Squeezebox audiosysteem heeft over de laatste jaren een behoorlijk forse fanbase opgebouwd. Om het Squeezebox systeem nog toegankelijker te maken heeft het bedrijf nu speciale apps gelanceerd voor gebruikers van Android telefoons en tablets. Met de apps kunnen ze hun Squeezebox aansturen.

Via de app is het mogelijk om alle Squeezebox apparaten in jouw netwerk aan te sturen. Het maakt daarbij niet uit of je een Touch, Boom, Duet of ander Squeezebox apparaat hebt. De Squeezebox Controller werkt vanaf Android 2.1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.