Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Ape Escape Komt naar Playstation 3

Komende zomer (juni) zal Sony ons verrassen met de nieuwe Ape Escape voor de Playstation 3. Ape Escape wordt een echte Playstation Move titel wat zeer waarschijnlijk een compleet nieuwe game beleving ten opzichte van eerdere Ape Escape games.

Opvallend is dat de nieuwe Ape Escape geen nummering meer lijkt mee te krijgen. Eerder al lanceerde Sony de game Ape Escape 3 op de Playstation 3 wat het logisch had gemaakt om de nieuwe game Ape Escape 4 te noemen. Warner Bros doet echter iets vergelijkbaars met de release van Mortal Kombat.

Het nieuwe Ape Escape krijgt 15 forse levels mee waarin je op zoek gaat naar de kwaadaardige apenleider Specter. Je krijgt drie wapens mee en wel het apennet, een katapult en de sloper. Allen bedien je met de Move controller. In totaal zijn er 500 verschillende apen die je kan vangen. Naast de Ape Escape game zelf krijg je ook drie minigames.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.