Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Yamaha MCR-040 is een Boombox voor de iPhone

Herinner je de jaren tachtig nog? Tenzij je een loodzware boombox op je schouders droeg, waarvoor je een fortuin aan batterijen uit moest geven, hoorde je er toen niet bij. Yamaha lijkt ons terug naar de jaren tachtig te brengen met een wel heel stoere boombox genaamd de MCR-404.

Oké, hij heeft niet de meest spannende naam, maar deze boombox verkoopt het bedrijf in wel 9 kleuren, waaronder die van de iPod Nano’s die je er bovenop in de dock kan plaatsen. Het plaatsen van een iPhone of iPod Touch kan natuurlijk ook, maar voor het gemak bevat deze boombox ook een zender die je aan de dock connector kan hangen waardoor je de iPhone ook gewoon als afstandsbediening kan gebruiken. Heb je toch de behoefte om je iPhone of iPod direct aan te sluiten, dan is er ook nog een gewone afstandsbediening.

Naast het afspelen van muziek via de iPhone is het ook mogelijk om er ouderwetse CD’s (incl WMA & MP3) in te stoppen, USB sticks aan te hangen of om gewoon radio te luisteren. De speakertjes zijn 15W, voldoende voor in de huiskamer dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.