Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Sony: NGP Krachtig Genoeg Voor PS3 Graphics

Een nieuwe console moet natuurlijk flink gehyped worden, zeker als deze nog maaaaaaanden op zich zal laten wachten. Zodoende roept Sony nu alvast dat de nieuwe NGP (of PSP 2) in staat is om qua graphics het kwaliteitsniveau van de gemiddelde Playstation 3 game te evenaren.

Indien dit waar is, volgt de NGP release dezelfde strategie als de PSP destijds die vrijwel even goed was als de Playstation 2 waardoor ontwikkelaars er vaak voor kozen om een game (met kleine gameplay aanpassingen) op beide consoles te lanceren. Hierdoor was het aantal launchgames van de PSP behoorlijk fors in vergelijking tot die van de Nintendo DS.

Via.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.