Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Sony Gooit de PSP Minis in de Uitverkoop

Sony heeft vandaag een speciale uitverkoop van de PSP minis aangekondigd. Het bedrijf verlaagt tot 16 Februari de prijzen van 20 games naar €1,19. Na 16 Februari zal het bedrijf nog eens 20 games in de uitverkoop gooien terwijl de eerste 20 weer voor hun oude prijs verkocht zullen worden.

De eerste lichting bestaat uit Monopoly, Hero Of Sparta, BREAKQUEST, Championship Manager 2010 Express, SPOT THE DIFFERENCES!, Zombie Tycoon, Stand O’Food, Fieldrunners, 5-in-1 Arcade Hits, Bowling 3D, DynoGems, Echoes, Red Bull X-Fighters, Arcade Darts, VEMPIRE, Bloons TD, VT Tennis, Tehra: Dark Warrior, Sneezies en Mahjongg Artifacts.

De tweede lading bestaat uit Ice Road Truckers, YetiSports, Let’s Golf!, Pinball Dreams, Age of Zombies, Bloons, Brick Breaker, Bubble Trubble, Monsters (Probably) Stole My Princess, Dracula: Undead Awakening, Vector TD, This Is Football Management, Cubixx, NormalTanks, The Mystery of the Crystal Portal, Alien Zombie Death, 4×4 Jam, Coconut Dodge, Aero Racer en Supermarket Mania

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.