Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Sony en Nissan Starten Derde GT Academy

In navolging van twee eerdere succesvolle edities starten Sony en Nissan ook dit jaar weer de GT Academy. Voor iedereen die het nog niet weet, de GT Academy geeft Gran Turrismo spelers de kans om uit te groeien tot echte coureurs met als hoofddoel om een Nissan 370Z te besturen tijdens de 24 uur van Dubai.

Dit jaar zullen niet alleen Europese spelers kunnen kwalificeren, maar ook de Amerikanen mogen aan de GT Academy meedoen waardoor de concurrentiestrijd toe zal nemen. De derde GT Academy start op 4 Maart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.