MWC: Samsung's Nieuwe Galaxy Mediaplayers

We zaten al een tijdje op de nieuwe Galaxy Players van Samsung te wachten, maar vandaag zijn ze eindelijk op de stand van Samsung te vinden. De nieuwe naam voor de Galaxy Player lijn is nu de Galaxy S WiFi. Hiermee gaat Samsung wederom de strijd met Apple aan.

De Galaxy WiFi is evenals de iPod Touch niet veel meer dan een smartphone zonder telefonie. Samsung lanceert de mediaplayer in de smaken Galaxy S WiFi 4.0 en Galaxy S WiFi 5.0. De nummers staan voor het formaat van het Super Clear LCD display dat in de Android toestellen zit. Helaas weten we nog vrij weinig over de hardware, maar we verwachten dat de toestellen over HDMI-uit en een SSD slot beschikken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram