Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

MWC: HTC’s Incredible S, Desire S en Wildfire S

Het klinkt bijna als een ode aan de succesvolle Galaxy S serie van concurrent Samsung. Toch heeft HTC besloten om drie van haar nieuwste toestellen de namen Incredible S, Desire S en Wildfire S mee te geven. Het topmodel uit de Android serie is zonder twijfel de HTC Incredible S.

Incredible S

Het toestel is voorzien van een royaal 4 inch 800×480 scherm en loopt op Android 2.2. De Incredible S loopt op een 1Ghz Qualcomm Snapdragon CPU en beschikt over 768Mb RAM geheugen. Hij kan 720P HD video’s schieten en beschikt over een 8 megapixel camera. Opvallend zijn de knoppen aan de onderkant van het display. Dit is namelijk een los, tweede display waardoor de knoppen meedraaien wanneer je het toestel horizontaal vasthoud.

De Incredible S zal in het tweede kwartaal op de markt komen.

Desire S

Ook de Desire krijgt een update. Ditmaal gaat het om de Desire S die een 3.7 inch scherm bevat. Ook de Desire S beschikt over een 1Ghz Qualcomm Snapdragon CPU maar wijkt verder weinig af van de originele Desire hoewel de Desire S op Android 2.3 zal lopen.

De Desire S zal laat in het tweede kwartaal op de markt komen.

Wildfire S

De Wildfire S is wederom het budget Android toestel van HTC. Ook de Wildfire S zal op Android 2.3 lopen en in tegenstelling tot de originele Wildfire is het scherm van een hogere kwaliteit. Qua specs lijkt de Wildfire S verder op de eerder aangekondigde Facebook telefoons. Zo moet de WildFire S het met een 600 Mhz CPU doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.