Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Activision Schrapt Guitar Hero, True Crime en Andere Titels

Activision is met een grote schoonmaak begonnen en heeft diverse grote titels geschrapt. Opvallend is dat het bedrijf per direct stopt met de Guitar Hero en DJ Hero games. Concurrent Harmonix dat RockBand op de markt brengt werd eerder al verkocht door MTV Games omdat de games onvoldoende geld opgebracht hebben.

Naast Guitar Hero en DJ Hero stopt Activision ook met de True Crime serie waarvan True Crime: Hong Kong net in ontwikkeling was en tot slot is ook Tony Hawk de deur gewezen. Activision zal 500 ontwikkelaars ontslaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.