WP7 Grootverbruiker Mobiel Dataverkeer

Al die datadiensten als push e-mail zijn leuk, maar zonder dat je het door hebt, verbruik je dagelijks toch heel wat MB’s aan mobiel dataverkeer. Normaal is dat niet zo’n heel groot probleem, maar wanneer dat 2MB per minuut is zonder iets te doen!?

Vele Windows Phone 7 gebruikers klagen over het hoge dataverbruik van het systeem. Zelfs in standby weet het systeem nog 2MB aan dataverkeer te verbruiken om e-mails en Live Tiles te updaten. Ook wanneer Wi-Fi binnen bereik is blijken de toestellen nog van de 3G verbinding gebruik te maken.

De klachten zijn bekend bij Microsoft, dus we verwachten een update. Heb jij een WP7 toestel met een databeperking op jouw abonnement? Dan kan je er voor kiezen om handmatig op nieuwe e-mail te controleren en om locatiediensten uit te zetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.