Ook dit jaar kregen de mobiele netwerken het weer zwaar met oud & nieuw. Vodafone verwerkte wederom grotere aantallen SMS berichten dan het jaar ervoor. Dit niet zo zeer omdat meer klenten elkaar een berichtje stuurden, maar ook omdat het klantenbestand flink is toegenomen.

Tussen 22:00 en 4:00 verwerkte Vodafone 28 miljoen berichten. Dat is een stijging van 11% tegenover de jaarwisseling van vorig jaar en 300% meer dan op een gemiddelde vrijdagnacht in December. In hetzelfde tijdsbestek verwerkte Vodafone ook nog eens 6.4 miljoen telefoongesprekken. De piek voor beiden lag tussen 0:00 en 01:00. Ook het dataverkeer nam toe omdat wij Hollanders massaal op sociale netwerken als Hyves en Facebook afstemden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.