Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Sony Introduceert Eerste Double Full HD 3D Camcorder

Soms komt er een apparaat op de markt niet het allemaal lijkt te hebben. De HDR-TD10E (Sony is altijd goed in pakkende productnamen) is zo’n apparaat. Het is de eerste consumenten camcorder met een dubbele Full HD opname functie voor haarscherpe 3D opnamen.

De body van deze camcorder bevat nog twee interessante features. Zo is het mogelijk om 3D opnamen direct terug te kijken op het autostereoscopische LCD display. Dit display bevat dezelfde techniek als de Nintendo 3DS waardoor een bril niet noodzakelijk is. Naast dit scherm bevat de camera ook een pico projector om beelden in het groot, 2D, terug te kijken.

Naast de HDR-TD10E, zullen ook diverse andere handycams van 3D en projectie functies worden voorzien. De HDR-TD10E ligt in April in de schappen en zal €1.600 gaan kosten. Het apparaat zal over 64GB geheugen beschikken.

Eén reactie

  1. Dan klinkt ‘Handycam’ ofzo inderdaad toch een stuk beter 😛 Mooi ding, we kunnen niet onder 3D uit lijkt… Wel gek dat ik nog geen aankondiging zie staan op Sony’s camcorders pagina, maar dat zal dan nog wel komen. Ben benieuwd naar verdere reviews als ie uit is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.