Arjan Olsder
Arjan Olsder

SanDisk Propt 128 GB op een CompactFlash

Hoewel de meesten van ons gewoon SD kaartjes in onze camera’s stoppen, is het in het (semi) professionele segment nog steeds populair om CompactFlash geheugen te gebruiken. De opslagruimte en snelheid is voor die doelgroep een belangrijke factor. SanDisk heeft nu de eerste 128GB kaart aangekondigd.

Naast de adembenemende hoeveelheid opslagruimte, is de kaart in staat om een schrijfsnelheid van 100MB te behalen. Hiermee lijkt de kaart prima voorbereid op het opnemen van dubbele HD streams door 3D camera’s. Met een prijskaartje van €1.499 is het overigens geen kaartje om kwijt te raken.

“Er is geen enkel ander product op de markt dat kan concurreren met de combinatie van snelheid en opslagcapaciteit van onze nieuwe kaart,” zegt Susan Park, verantwoordelijk voor de productmarketing bij SanDisk. “Door consistent de grenzen van de flashvernieuwing te verleggen kunnen wij geavanceerde producten ontwikkelen die nergens anders te krijgen zijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.