Samsung Zal Galaxy S2 en Galaxy Tab 2 Tijdens MWC Aankondigen

Het viel te verwachten, maar Samsung's agenda voor het Mobile World Congress bevestigde dat het bedrijf komende maand de Galaxy S2 zal presenteren. Ook de Galaxy Tab 2 mag niet op de lijst ontbreken. Beide apparaten waren van groot belang voor het succes dat Samsung afgelopen jaar heeft gehad.

De aankondiging zal op 13 Februari plaatsvinden. Hoewel we uiteraard nog weinig weten mag je er vanuit gaan dat in ieder geval de Galaxy S2 binnen twee maanden na de aankondiging ook daadwerkelijk in de winkels zal liggen. De aankondiging van de Galaxy Tab 2 komt ook goed uit gezien we binnenkort de aankondiging van de iPad twee mogen verwachten. Wij zijn erg benieuwd naar wat de Koreanen gaan vertellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram