GadgetGear.nl

PSP2 Krijgt een Touch Screen en 3G!?

Nieuwe geruchten uit Japan suggereren dat de PSP2 ondersteuning krijgt voor zowel een touch screen als 3G. Wij vragen ons af of dit een drukgevoelig scherm zal zijn zoals op de 3DS of een multi-touch scherm zoals dat van de iPhone.

Wat in ieder geval zeker is, is dat de PSP2 over een AMOLED scherm zal beschikken. Ook een tweede analoge stick zal aanwezig zijn. De aanwezigheid van 3G is echter opvallend omdat dit zou concurreren met de plannen voor de Xperia Play of gewoon een tweede N-Gage zou betekenen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten