LG Presenteert de Optimus 2X Speed en de Optimus Black

Hoewel de presentatie van de Optimus 2X Speed volledig in de lijn der verwachting lag, wist de koreaan ons toch te verassen met de presentatie van de Optimus Black dat over een heel nieuw type scherm (NOVA) beschikt.

De LG Optimus 2X Speed is een DualCore die over dezelfde processor beschikt als de Motorola Atrix waar we het eerder deze week al over hadden (Tegra-2 van Nvidia). Het toestel beschikt ook over een HDMI uitgang en kan full-HD opnames op zowel het eigen als een extern scherm afspelen. De Optimus 2X Speed komt in Maart uit.

De Optimus Black is zoals gezegd de verassing van LG. Dit is wederom een Android toestel en het beschikt over een 4” NOVA scherm. Het scherm moet met name buiten goed bruikbaar zijn en heeft een lager stroomverbruik dan reguliere schermen. LG claimt dat het verbruik 50% lager is dan bij een standaard AMOLED scherm. De Optimus Black beschikt ook over Wi-Fi Direct om zo content tussen verschillende apparaten te kunnen delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events