LG Introduceert Eerste Dual Core Smartphone

LG lijkt de race om de Dual Core Smartphones te hebben gewonnen. Het bedrijf kondigde vandaag officieel de Optimus 2X aan, een Android met een Tegra 2 Chipset van Nvidia.

De Tagra 2 geeft telefoons toegang tot twee 1Ghz CPU’s. Ter vergelijking, Windows Phone 7 en Bada toestellen doen het met een enkele 1Ghz CPU. Naast de Tegra 2 chipset, bevat de Optimus 2X ook een 4” IPS scherm (800x480), 8GB geheugen, 1500 mAh accu, 8MP camera, LED flitser en natuurlijk HDMI-out.

"Dual-core is de volgende sprong voorwaarts in de mobiele technologie, dus het is een geweldige prestatie dat wij de eerste smartphone met deze technologie op de markt brengen", aldus dr. Jong-seok Park, CEO van LG Electronics Mobile Communications Company. "Met zijn unieke eigenschappen, zoals HDMI-out (High Definition Multimedia Interface) en buitengewone grafische prestaties, bewijst de LG Optimus 2X dat LG in 2011 gaat voor geavanceerde smartphones van hoge kwaliteit."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram