Internet ook Centraal voor Sony's Blue Ray Disc Systemen

Heb je al een mooie TV, maar wil je toch een beetje genieten van de internet diensten van Sony? Dan lijkt de aanschaf van een Blue Ray Disc systeem een goede keuze te zijn gezien die systemen veel van de internet functies van de Bravia TV's ondersteunen.

De Blue Ray Disc Systemen die Sony in 2011 op de markt brengt zullen onder anderen de Bravia Internet Video diensten ondersteunen. Deze on demand diensten worden regelmatig met nieuwe content uitgebreid. De spelers kunnen ook content van websites als YouTube en Daily Motion plukken.

Veel van de spelers zullen net als de TV's over Wi-Fi beschikken terwijl anderen met een Wi-Fi stick kunnen worden uitgebreid. De spelers beschikken over meerdere HDMI aansluitingen voor gameconsoles en over USB poorten om externe hardeschijven en USB sticks in te pluggen. Ook de Blu Ray spelers kunnen met Android en iOS apps worden aangestuurd.

“De nieuwe Blu-ray Disc-spelers voor 2011 bieden je een nog grotere keuze aan home entertainment,” zegt Machiel Frijters, General Marketing Manager Home Entertainment Sony Benelux. “Blu-ray Disc-spelers zijn hard op weg een essentiële home media hub te worden – die het beste van het internet naar je televisiescherm brengen en die muziek en films vanuit heel je huis streamen. En met de superieure sound van onze nieuwe home cinema systemen kan je muziek, sport en 3D-films werkelijk tot leven brengen in je huiskamer.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram