General Motors en Powermat hebben een deal gesloten waarbij PowerMat inductieladers zal leveren voor in de auto’s van General Motors. General Motors in onder anderen eigenaar van Ford, Opel en Chevrolet, maar zal de techniek mogelijk ook beschikbaar stellen voor het (Nederlandse) Saab.

De eerste auto die over een Powermat lader zal beschikken is de Chevrolet Volt in 2012. General Motors investeert verder $5 miljoen in Powermat om de ontwikkeling van Powermat producten te versnellen. Tijdens de CES heeft Powermat ook een deal gesloten met meubelmaker Teknion en witgoedbouwer Haier. Er komen dus nog veel meer plekken in huis waar we onze gadgets van stroom kunnen voorzien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.