GadgetGear.nl

Apple Lanceert App Store Twitter Account

In navolging van diverse andere content groepen heeft Apple nu ook voor de App Store een speciale Twitter account gelanceerd. Gelukkig zal deze account je niet van elke nieuwe app release op de hoogte brengen.

In plaats daarvan zal het editorial team je op de hoogte brengen van apps die echt de moeite waard zijn en van prijsverlagingen op apps die ze zeer goed vinden. Check de feed hier.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten