Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Sony Verkoopt 1 Miljoen PS3’s in de Benelux

2010 blijkt op de valreep op heel bijzonder jaar voor Sony Playstation Benelux te zijn geworden. Vorige maand wist het bedrijf al te melden dat het 1 miljoen PSP’s in de Benelux heeft verkocht en deze maand is het de beurt aan de Playstation 3.

De Playstation 3 is zonder twijfel de meest populaire console in ons landje. Uit gesprekken met meerdere game shops weten wij dat Playstation 3 games het best verkopen. Zelfs de omzetten uit Playstation 2 titels weten nog die van de Wii te verslaan, wat best opmerkelijk is.

“De PS3-verkopen kennen een spectaculaire stijging sinds de introductie van het nieuwe model in september 2009. Na een zeer goed 2010 – waarin we het best verkopende softwareplatform zijn gebleken – en met de introductie van de PlayStation Move, de video on demand dienst MUBI en exclusieve games als Gran Turismo 5, Heavy Rain en God of War III, verwachten we ook voor 2011 weer spectaculaire ontwikkelingen. We zijn ervan overtuigd dat we iedereen kunnen blijven voorzien van uitzonderlijke games en de nieuwste content” aldus Bart van de Giessen, Managing Director Sony Computer Entertainment Benelux.

Volgende week organiseren we overigens de Playstation Move week. De hele week reviewt Gadgeteer Arjan (admin) diverse games.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.