Logo GadgetGear.nl
Picture of Daniel Schilling
Daniel Schilling

Sony Komt met 2.1 Soundbar voor Playstation 3

Sony heeft in Amerika een nieuwe gadget voor de PS3 uitgebracht, namelijk een geluidssysteem met de nogal lange naam; Sony Surround Sound System SCPH-98057 for PlayStation 3. Kortweg de Soundbar.

Het systeem kan een geluid tussen 200 Hertz en 20 kilohertz laten horen. De soundbar produceert 10 Watt per kanaal en gebruikt daarbij twee actieve 65mm subwoofers en vier passieve radiatoren. De CECH-ZVS1 ondersteunt Dolby Digital, DTS, mpeg-2 AAC, Linear PCM en kan natuurlijk ook stereogeluid produceren. Bij de soundbar krijg je een optische-audiokabel. Zo sluit je hem direct aan op je PS3 zonder signaalverlies. Via de analoge ingang sluit je bijvoorbeeld je mp3-speler op het Sony PlayStation 3 Soundbar Systeem aan. Sony ontwierp deze soundbar met de PS3 in gedachten, maar dat wil niet zeggen dat dit het enige apparaat is wat je erop aan kan sluiten.

Het systeem moet ook in Nederland uitkomen en wel voor 199 euro. Wanneer dit gaat gebeuren is nog niet bekend. Tot die tijd kan je natuurlijk wel een Soundbar importeren en ben je er exclusief verzendkosten 179.99 dollar voor kwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.